Benimar Mileo 263

Ervaar de vrijheid met onze camper

De Benimar Mileo 263 is een compacte en goed uitgeruste camper, ideaal voor stellen die op zoek zijn naar avontuur. Met zijn slimme indeling biedt hij comfortabele slaapplaatsen voor maximaal 5 personen.

De camper beschikt over een handige keuken met alle benodigde voorzieningen, een moderne badkamer en voldoende opbergruimte. Het interieur is stijlvol en functioneel, waardoor u zich meteen thuis voelt. Het exterieur heeft een gestroomlijnd ontwerp en handige extra’s zoals een luifel en fietsenrek. Met de betrouwbare motor en gemakkelijke rijprestaties is de Benimar Mileo 263 een geweldige keuze voor het verkennen van diverse bestemmingen in comfort en stijl.

Specificaties
 • 140 PK
 • AUtomaat
 • lengte 7.39
 • hoogte 2.89
 • breedte 2.30
 • Diesel 6d / AdBlue
Prijzen, Kilometers, Kortingen
Sun Living Benimar Mileo 263 Benimar Tessoro 497 NAK 
 • Mrt Apr                     € 158
 • Mei Juni             € 168 
 • Juli Aug Sept          € 198 
 • Okt                   € 158 
 • Nov Dec Jan Febr € 134 
 •  
 • Bravia Swan 636,  Benivan 160 NAK 
 • Mrt Apr              € 132 
 • Mei Juni             € 142 
 • Juli Aug Sept       € 169 
 • Okt                   € 132 
 • Nov Dec Jan Febr € 116 
 • Borgbedrag is € 1000
Vroegboekkorting (geboekt voor 1 maart 2024)
 • Vanaf 14 nachten                  5% korting  
 • Vanaf 21 nachten              10% korting 
 • Vanaf 28 nachtenof meer15% korting 
Vrije kilometers 
 • 1500 KM per 7 nachten 
 • 3000 KM per 14 nachten 
 • 5000 KM per 21 nachten 
 • 7500 KM per 28 nachten of meer 
 • Meerprijs extra kilometers. 0.30€ per kilometer
Inventairs Binnen

Waterkoker
Koffiezetapp. Met adapters voor nespresso- dolce gusto- pads- gemalen koffie
Pannenset 3-delig + deksels+ steelpan en 2 koekepan
Maatbeker
Schaar
Messen
Vorken
Lepels
Keukengerei

Broodmes
Aardappelschilmes
Dunschiller
Kaasschaaf
Blikopener
Flessenopener
Kurkentrekker
Snijplank
Vergiet
Onderzetters voor pannen 3
Afsluitbaar voorraad schaaltjes
Slaschaal

Ontbijtborden
Soepkommen/borden
Dinerborden
Wijnglazen
Bierglazen
Limonade glazen
Theeglazen
Koffiekopjes/ mok
Eierkook wekkertje
Eierdopjes
Koffie/ thee lepeltjes
Broodmandje

Inventaris Garage

Hoge Stoelen  /  lage Stoelen
Buiten Tafel
Afwasbak
Emmer
Veger en blik
Bezem
Stroomkabel CE
Verloopstekker
Brandblusser
Afwasbak
Aansluitnippelset 4 stuks voor gasflessen in het buitenland.

Grond tapijt
AQUA KEM BLUE (Chemische toilet)
Stormbanden Luifel
Draaistok luifel
Gereedschap setje in groen tasje
Tape
Hamer
Veiligheidhesjes onder bestuurdersstoel
Krik wegsleephaak onder de bijrijdersstoel. Bij Buscamper onder het achter bed

Waterpas zetten via een eigen te downloaden app
Camper Leveler (Free Edition)
Wielkegge ( in zwarte zak) (om camper recht te zetten)
Banden reparatieset
Gieter met verlengstuk
Trechter
Waterslang (Groene) (Uitrekbaar van 7,5 tot 22,5 meter)

Algemene voorwaarden

Huurder en bestuurder
De huurder en chauffeur(s) dienen minimaal 25 jaar oud te zijn en minimaal 3 jaar in het bezit van een geldig rijbewijs B. Het rijbewijs moet geldig zijn gedurende de gehele huurperiode. De camper mag uitsluitend worden bestuurd door de in het contract genoemde bestuurders.
De huurder dient de camper zorgvuldig, overeenkomstig de instructies en instructieboekjes te gebruiken en retour te brengen.

Huurperiode
In het voor – naseizoen is de huurperiode minimaal 7 nachten, of anders in overleg.
In het hoogseizoen voor minimaal 2 weken ophaal en terugbreng dag is op de vrijdag en zaterdag uitzonderingen in overleg. De huurperiode start op de in het huurcontract vermelde startdatum om 15.00 uur en eindigt op de in het huurcontract vermelde einddatum om 10.00 uur.
Overschrijding van de huurperiode zonder toestemming is nadrukkelijk verboden.

Ophalen en terugbrengen van de camper.
Het ophalen en terug brengen van de camper kan alleen door de gelegitimeerde huurder / en de ingeschreven bestuurders. Volgens het Huurcontract op de gecontracteerde dagen en tijden.
Ophaal en Terugbreng adres is: Cornelis Drebbelstraat 6, 6603 BH Wijchen

Overschrijding van afgesproken termijn.
Indien het object niet binnen de overeengekomen termijn bij Camperverhuur Hellow Happy Camper is ingeleverd, eindigt het gebruik op het oorspronkelijke overeengekomen tijdstip, terwijl de bepalingen van deze overeenkomst van kracht blijven. Bij overschrijding van de afgesproken gebruikstermijn is Camperverhuur Hellow Happy Camper gerechtigd om aan de huurder de extra onkosten over de periode dat het object later is ingeleverd in rekening te brengen. Daarnaast is Camperverhuur Hellow Happy Camper gerechtigd om de huurder alle schade die wordt veroorzaakt door het niet tijdig inleveren van het object, inclusief alle nevenkosten, in rekening te brengen. Dit betreft de huurkosten de onkosten voor opvang van de nieuwe huurders, extra personeelskosten, inhuurkosten en eventueel extra reiskosten die gemaakt moeten worden. De huurder verplicht zich het object met alle toebehoren in goede en normale staat aan het einde van de afgesproken periode bij Camperverhuur Hellow Happy Camper in te leveren. Te laat, niet schoon of incompleet inleveren van het object geeft de verhuurder het recht om de onkosten/wachturen (75 euro p/u exl. btw) in rekening te brengen.

Huurprijzen
De huurprijzen (incl. BTW) zijn gebaseerd per nacht (zie huurperiode) en zijn inclusief: Wegenbelasting, verzekering WA+ Casco, de inventaris (zie inventarislijst), 1 volle gasfles en normale slijtage zijn bij de huurprijs inbegrepen.
Niet inbegrepen zijn de brandstof, lekkage banden, tol en verkeersovertredingen.
Huurder dient zelf zorg te dragen voor vignet of milieusticker.
https://www.anwb.nl/vakantie/reisvoorbereiding/milieustickers-en-milieuzones

Reservering en betaling
Bij reservering dient 50% van het totale huurbedrag gelijk te worden betaald op met in de omschrijving HHC en factuurnummer.

De resterende 50% plus de waarborg dient te zijn voldaan uiterlijk 4 weken voor vertrek.
De reservering kan pas worden gegarandeerd na ontvangst van een getekend huurcontract, kopie Paspoort of een ID van de huurder, een kopie van het rijbewijs van alle   bestuurder(s) en de 1e betaling.

De waarborgsom bedraagt € 1.000,- en wordt binnen 30 dagen na einde huurperiode teruggestort op rekening van de huurder mits geen schade of vermissingen zijn geconstateerd. Eventuele bekeuringen worden ingehouden op de waarborgsom. Nagekomen bekeuringen of kosten uit de huurperiode, na terug storting van de waarborgsom, worden apart gefactureerd.

De Comfortpakketten
Zie de website www.hellowhappycamper.nl
Deze betalingen dienen bij het ophalen van de camper contant te worden betaald.

Bestemming
Alle landen die op de groene kaart staan vermeld mogen met de camper worden bezocht. Gebruik voor festivals en formule 1 zijn daarbij uitgesloten. Wintersportbestemmingen zijn alleen toegestaan met onze winterbestendige campers. 

Aantal personen
Het is niet toegestaan zich met meer personen in het voertuig te verplaatsen dan bij het type wettelijk toegestane maximum aantal (= aangegeven zit- en slaapplaatsen). Alleen volgens contract vermelde personen mogen plaats nemen in de campers. 
Het totale gewicht mag na de lading niet meer dan 3.500 kg bedragen dit mede in verband met rijbewijs B (tot 3.500 kg).

Huisdieren
Honden alléén in overleg!  (Allergenen vrij maken indien hond is toegestaan zijn € 100,=   bij 2 € 150,=)
Deze betalingen dienen bij het ophalen van de camper voldaan te zijn.
Het is niet toegestaan huisdieren mee te nemen in de camper zonder overleg. Als dit toch gebeurd wordt € 250,= van de waarborgsom ingehouden.

Schoonmaak
De camper wordt schoon en met een volle tank afgeleverd en dient in dezelfde staat te worden ingeleverd m.u.v. de buitenzijde. Of u kunt de binnen schoonmaak van de camper afkopen voor €100,=. Als het schoonmaken van het interieur, cassettetoilet en of vuilwatertank niet volledig geledigd of gedeeltelijk moet geschieden door medewerkers van Camperverhuur Hellow Happy Camper dan worden hier kosten voor berekend. Deze kosten zijn: het reinigen van het binnen interieur € 100,- reinigen van het chemisch toilet € 100,- en voor het aftanken € 25,00 + brandstofkosten. Deze kosten worden ingehouden op de waarborgsom.

Onderhoud
Huurder dient zelf zorg te dragen voor controle op en het op peil houden van olie, AdBlue, koelwater en bandenspanning tijdens de reis.
Brandstof (Diesel), AdBlue, koelwater, olie en banden zijn tijdens de reis voor eigen rekening.

Verzekering
De verhuurder heeft WA+ Casco verzekering en een pechhulp verzekering met repatriëring ten behoeve van de camper afgesloten. Als de camper strandt voor reparatie dan kan in overleg gezorgd worden voor vervangend vervoer of vervangend verblijf tot een maximum van 2500€. Voor de huurder die ter plaatse kan overnachten.
Is het mogelijk om de camper binnen twee dagen te repareren of klaar te maken voor de reis te hervatten? Dan vergoeden wij de extra verblijfskosten. Dat zijn de kosten die u maakt als u langer moet blijven. Wij vergoeden deze kosten tot het moment waarop de camper weer te gebruiken is. En niet langer dan de einddatum van de oorspronkelijke reis. Kiest u er voor om vanaf de plaats van de gebeurtenis naar Nederland terug te reizen? Dan vergoeden wij de kortst mogelijke route met de trein (2e klas). Is er een taxi nodig om bij het dichtstbijzijnde treinstation te komen? Dan vergoeden wij die kosten ook.

Een internationaal verzekeringsbewijs (groene kaart) is bij de autodocumenten aanwezig.
Er is een eigen risico van € 1.000,- per schade voor de huurder. Is de schade groter dan de eigen risico dan vallen deze meer kosten onder de verzekering van de verhuurder. Het eigen risico van €1000,- zal met de schade worden verrekend met de betaalde waarborgsom.

Schade ontstaan door hagel of andere weersomstandigheden, een klapband, en de kosten voor het vervangen van een ruit ten gevolge van een ruitbreuk of steenslag vallen onder het eigen risico van de verhuurder.

Schade en reparatie
Ondanks de goede zorg en preventief onderhoud, kan zich tijdens de reis een mechanisch defect aan de camper voordoen.
Bij schade onderweg dient huurder de verhuurder onmiddellijk te informeren over de opgelopen schade. Niet noodzakelijke reparaties zijn voor rekening van de huurder. De door huurder gemaakte reparatiekosten worden na overleg van de gespecificeerde reparatienota’s (op naam van de verhuurder Hellow Happy Camper) en na inlevering van de vervangen onderdelen vergoed. Vergoeding van vakantiedagen i.v.m. een gebrek is uitgesloten. Door een defect aan een onderdeel tijdens de vakantiedagen kan huurder geen aanspraak maken op vergoeding.
De verhuurder heeft de camper verzekerd voor repatriëring.

Roken en vuur in de Camper
Het is verboden te roken en open vuur o.a kaarsen, waxinelichtjes, te gebruiken in de camper. Als dit toch gebeurd wordt de volledige waarborgsom ingehouden.

Defecten en vermissingen
Betreft eigendommen van de verhuurder. Alle kleine defecten en vermissingen dienen ruim voor het inleveren te worden gemeld zodat de verhuurder indien nodig actie kan ondernemen. Defecten door toedoen van oneigenlijk gebruik evenals kleine vermissingen zijn ten koste van de huurder en worden ingehouden op de waarborgsom. Grote waardevolle vermissingen dienen te worden gemeld bij de lokale autoriteiten. De verhuurder zal de huurder hiervoor aansprakelijk stellen.

Annulering
Huurder dient schriftelijk, bij voorkeur aangetekend, te annuleren.
Bij annulering is huurder de volgende annuleringskosten verschuldigd. 
Nadat de verhuurder aan huurder een bindend aanbod heeft gedaan en de huurder dit heeft geaccepteerd, is de huurovereenkomst definitief gesloten. Vanaf dat moment zijn, voor de huurder, de volgende annuleringsvoorwaarden van toepassing:

 • tot 50 dagen voor vertrek: 30 % van de huursom
 • van de 49 tot 15 dagen voor vertrek: 75 % van de huursom
 • vanaf 14 dagen voor vertrek: 90 % van de huursom
 • op de dag van vertrek of bij no show: 100 % van de huursom

Calamiteiten
Mocht de camper t.g.v. calamiteiten niet beschikbaar zijn bij start van de huurperiode dan zal Camperverhuur Hellow Happy Camper  trachten een vervangende camper beschikbaar te stellen. Indien dit niet tot de mogelijkheden behoort dan heeft de huurder recht op restitutie van de huurkosten en heeft de verhuurder het recht om de verhuurovereenkomst te ontbinden.

Ontbinding
De verhuurder heeft het recht de huurovereenkomst ten aller tijde zonder rechtelijke tussenkomst te ontbinden, indien naar zijn oordeel het gehuurde door de huurder niet op zorgvuldige wijze wordt gebruikt of gebruikt gaat worden. In welk geval verhuurder gerechtigd is het gehuurde terstond tot zich te nemen,  onverminderd zijn recht op schadevergoeding.
Bij ontbinding resp. gedeeltelijke ontbinding wegens een tekortkoming van verhuurder, restitueert hij de eventueel betaalde huur- en borgsom in verhouding met de ontbinding.

Benimar Mileo 263

Beschikbaar
Bezet
Wisseldag ophalen
Wisseldag inlveren
MDWDVZZ
27
1
2
3
4
5
6
7
28
8
9
10
11
12
13
14
29
15
16
17
18
19
20
21
30
22
23
24
25
26
27
28
31
29
30
31
Augustus 2024
MDWDVZZ
31
1
2
3
4
32
5
6
7
8
9
10
11
33
12
13
14
15
16
17
18
34
19
20
21
22
23
24
25
35
26
27
28
29
30
31
-
-
Selecteer een periode
Per nacht

Borgbedrag € 1000

Scroll naar boven