Camper huren Brabant

Je wilt op pad. In vrijheid nieuwe of onbekende plekken verkennen. Lekker rondreizen. Een weekendje weg met je gezin of op vakantie elders. Binnen Nederland of op avontuur in Europa. Een camper huren in Spanje of Frankrijk. Gaan waar je wilt.

Een camper huren in Brabant is zo geregeld. Wist je dat? Dat zijn niet zomaar campers. Bij Hellow Happy Camper ben je verzekerd van een jonge camper. Luxe campers wel te verstaan die van alle gemakken zijn voorzien. Hellow Happy Camper biedt verhuur van campers die nieuw, modern en compleet ingericht zijn. Daar krijg je zeker geen spijt van. De huurperiode kan zolang zijn als je zelf wilt maar heeft wel een minimum. Of het nou een weekend is, een week of meerdere weken. Als je een camper wilt huren ben je bij ons als verhuurder in Brabant aan het goede adres.

Camperverhuur Brabant

In het bezit van een eigen camper ben je niet. Daar gaan we voor het gemak maar even vanuit als je hier bent. Maar je houdt van de vrijheid van reizen per camper. Dat past bij jou. De perfecte camper huur je dan gewoon bij ons. In Brabant. Vele jaren gingen wij zelf op pad voor een vakantie vol vrijheid. We vinden het altijd zo fijn dat we dit vrije gevoel graag ook aan anderen willen meegeven. Daarom zijn wij onze camperverhuur in Brabant gestart.

(Tip!) Een camper huren in de omgeving van Veldhoven?

Brabant Camperverhuur

Hellow Happy Camper staat bekend als Camperverhuur Brabant en biedt diverse campers aan die ook jij kunt huren. Er zijn diverse mogelijkheden qua type camper; allemaal zijn ze uitgerust voor een luxe vakantie. Dat mogen we best wel zeggen. Elke camper is een luxe camper waarbij aan alles gedacht is. Het ontbreekt je aan geen enkel comfort. Soms lijkt het net een hotel. In het voorjaar van 2023 komt er een splinternieuwe CamperVan bus in de verhuur. Houd onze website in de gaten.

Hoe ziet een ideale camper eruit?

Een ideale camper is een luxe camper waarin je alles treft wat je nodig hebt. Zodat je nergens geen omkijken naar hebt als je op pad gaat. Je nergens zorgen over hoeft te maken. Gewoon jouw eigen spullen mee en rijden maar. Op reis! Hellow Happy Camper beschikt over campers voor 2, 4 of 5 passagiers. Binnenin de camper tref je altijd ruime zitplaatsen, een grote koelkast, comfortabele bedden voor alle passagiers en er is een bij de meeste een aparte douche en toilet.

Jonge campers

De campers die wij verhuren in Brabant zijn jonge campers en favoriet bij gezinnen. Maar ook als je met z’n tweeën wilt toeren is een kampeerwagen of camperbus zoals we de campers ook wel eens noemen op en top geschikt. Je bent van harte welkom. Kies ervoor om onbezorgd rond te rijden en te stoppen waar jij wenst en laat je prinsheerlijk verwennen door alle luxe aan boord. Huur een kampeerauto bij ons in Brabant. Vanuit Brabant ben je in ‘no-time’ de grens over en kan het vakantiegevoel beginnen. Kun je niet wachten? Kijk dan maar snel bij onze beschikbaarheid. Door een toenemende vraag naar luxe campers is het aan te raden om niet te lang te wachten. Jou teleurstellen voor je langverwachte reis doen we uiteraard liever niet.

Belangrijk om te weten bij camper huren in Brabant

Een camper huren kan als je 25 jaar bent en minimaal 3 jaar in het bezit bent van een geldig rijbewijs. In het voor en naseizoen huur je al een camper vanaf minimaal 3 nachten. In het hoogseizoen is dat minimaal 2 weken, startend op vrijdag of een zaterdag. De camperhuur gaat meestal in tussen 15.00 uur en 18.00 uur en inleveren is tussen 07.00 en 10.00 uur. Heb je andere wensen dan overleggen we graag samen met jou de mogelijkheden en wensen. Wil je een huisdier meenemen? Overleg ook dat altijd eerst met ons. Zonder overleg is het niet toegestaan.

Wanneer je een camper huurt kun je er ook op rekenen dat de camper verzekerd is.

Het dekkingsgebied is Europa, hier ziet vervangend vervoer bij inbegrepen, vervangende camper en tevens pechhulpservice. De borg die je betaalt per voertuig is € 1000,-

Als je een camper huurt en je hebt nog vragen?

Huur je voor het eerst een camper dan kunnen wij ons voorstellen dat je nog allerlei vragen hebt. Ons team in Brabant staat voor je klaar om je te helpen met al jouw vragen want met een huurcamper hebben wij zelf al heel veel mooie ervaringen opgedaan. We herkennen dan ook goed waar je nog over nadenkt. Mogen wij als verhuurders van onze toffe campers ook jou blij maken voor een onvergetelijke reis?

Scroll naar boven