4 weken durende camperreis door Spanje

Vanuit Hellow Happy camper in Wijchen kunnen we deze reis ook aanbieden als Fly and Drive vanaf vliegveld Barcelona. Daarnaast hebben we verschillende routes in diverse landen beschikbaar. Een vier weken durende camperreis door Spanje stelt je in staat om diep in de cultuur, geschiedenis en natuurlijke diversiteit van het land te duiken. Hier is een uitgebreide route die je langs verschillende regio’s voert:

 

 

Week 1: Catalonië en Aragón

Dag 1-4: Barcelona
Begin je reis in Barcelona zoals eerder beschreven. Verken de stad, geniet van Gaudí’s architectuur en proef Catalaanse gerechten.

Dag 5-7: Costa Dorada en Tarragona
Rijd langs de Costa Dorada en maak stops bij badplaatsen zoals Sitges. Bezoek de historische stad Tarragona met zijn oude Romeinse overblijfselen.

Week 2: Valencia en Murcia

Dag 8-10: Valencia
Reis naar Valencia en ontdek de moderne architectuur van de Ciudad de las Artes y las Ciencias. Geniet van de lokale keuken en ontspan op de stranden.

Dag 11-14: Costa Blanca en Murcia
Rijd langs de Costa Blanca, met stops in Alicante en Benidorm. Vervolg naar Murcia en ontdek de Moorse invloeden en lokale markten.

Week 3: Andalusië

Dag 15-18: Granada en Sierra Nevada
Reis naar Granada en bewonder het Alhambra. Verken de prachtige Sierra Nevada, waar je kunt wandelen en genieten van de bergen.

Dag 19-21: Sevilla en Cordoba
Ga naar Sevilla, wandel door de smalle straten van de oude stad, bezoek het Alcazar en de kathedraal. Rijd vervolgens naar Cordoba en bewonder de Mezquita.

Week 4: Extremadura en Terug naar Noord-Spanje

Dag 22-24: Extremadura
Rijd naar Extremadura en ontdek historische steden zoals Cáceres en Trujillo. Geniet van de rust van het platteland.

Dag 25-28: Terug naar Noord-Spanje
Rijd naar het noorden en verken steden als Toledo en Segovia. Vervolg naar de noordkust, geniet van het Baskenland, Cantabrië en Asturië.

Terug naar Barcelona

Rijd langs de oostkust terug naar Barcelona om je vier weken durende camperreis door Spanje af te sluiten.

Deze uitgebreide route geeft je de mogelijkheid om de diverse landschappen, historische steden en culinaire schatten van Spanje te ontdekken. Onderweg kun je genieten van lokale festivals, markten en spontane ontmoetingen met de gastvrije bevolking. Vergeet niet om flexibel te zijn en je reisschema aan te passen aan onverwachte ontdekkingen onderweg.

Scroll naar boven