3 Weken dwars door de Pyreneeën

Vanuit Hellow Happy camper in Wijchen kunnen we deze reis ook aanbieden als Fly and Drive vanaf een nader te bepalen vliegveld. Daarnaast hebben we verschillende routes in diverse landen beschikbaar. We kunnen alle camper routes binnen Europa op verzoek samenstellen. En dat met een geheel verzorgde camper die vergelijkbaar is met een hotel, ook wel een luxe camper genoemd, deze biedt alle gemakken en voorzieningen van een hotel, maar dan op wielen.  Naast de complete standaard uitrusting kunnen we extra leveren, beddengoed, linnen, fietsen, enz.

 

 

Hier is een voorbeeld van een camper route door de Pyreneeën:

Dag 1-2: Start in Biarritz, Frankrijk Begin je reis in het badplaatsje Biarritz aan de Atlantische kust. Verken de stranden, proef lokale zeevruchten en maak je klaar voor de reis door de .

Dag 3-4: St. Jean Pied de Port Reis oostwaarts naar St. Jean Pied de Port, een prachtig middeleeuws stadje aan de voet van de Pyreneeën. Verken de sfeervolle straten en geniet van de bergachtige omgeving.

Dag 5-6: Roncesvalles, Spanje Steek de grens over naar Spanje en bezoek het historische Roncesvalles. Verken de oude abdij en geniet van het prachtige berglandschap.

Dag 7-8: Valle de Hecho, Spanje Rijd dieper Spanje in en verken de schilderachtige Valle de Hecho. Ontdek charmante dorpjes, omringd door groene valleien en bergen. Maak wandelingen in de natuur en geniet van de lokale keuken.

Dag 9-10: Aínsa, Spanje Reis naar Aínsa, een historisch stadje met een goed bewaard gebleven middeleeuws centrum. Verken het kasteel en geniet van het uitzicht op de omliggende bergen.

Dag 11-12: Nationaal Park Ordesa y Monte Perdido, Spanje Bezoek het Nationaal Park Ordesa y Monte Perdido, een UNESCO-werelderfgoedlocatie. Verken de indrukwekkende valleien, watervallen en geniet van wandelingen in de ongerepte natuur.

Dag 13-14: Andorra Rijd noordwaarts naar het kleine vorstendom Andorra. Verken de bergachtige landschappen, geniet van duty-free winkelen en probeer de lokale gerechten.

Dag 15-16: Foix, Frankrijk Keer terug naar Frankrijk en bezoek Foix, een stad met een indrukwekkend middeleeuws kasteel. Verken de historische straten en geniet van het uitzicht op de omliggende bergen.

Dag 17-18: Cauterets, Frankrijk Reis naar Cauterets, een charmant bergdorpje. Verken de thermale baden, maak bergwandelingen en geniet van de rustige sfeer.

Dag 19-20: Gavarnie, Frankrijk Bezoek het Cirque de Gavarnie, een natuurlijk amfitheater met hoge kliffen en watervallen. Maak wandelingen naar de Gavarnie-waterval en geniet van de spectaculaire natuur.

Dag 21: Einde reis in Lourdes, Frankrijk Eindig je reis in Lourdes, een belangrijk bedevaartsoord. Neem de tijd om de heiligdommen te verkennen voordat je terugkeert naar je startpunt of je reis elders voortzet.

We kunnen alle camper routes binnen Europa op verzoek samenstellen.

Goede reis…geniet ervan

Scroll naar boven